Algemene voorwaarden

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met danceandfashion.nl. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. danceandfashion.nl behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. danceandfashion.nl behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door danceandfashion.nl gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en betaling

De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW voor Nederland. Voor overige landen zijn de vermelde prijzen exclusief BTW. danceandfashion.nl is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend. danceandfashion.nl is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site.

Verzending en levering

Naar aanleiding van de hoeveelheid artikelen zal de bestelling worden verzonden middels briefpost of pakketpost. Uw bestelling is via deze weg niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending. danceandfashion.nl is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens transport. danceandfashion.nl streeft erna bestellingen binnen 3 tot 10 dagen te bezorgen. Mocht het langer gaan duren zullen wij automatisch contact met u opnemen. Tevens is het mogelijk om de bestelling af te halen in onze winkel.

Retourneren

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 werkdagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden.

De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd).

Vermeld duidelijk uw naam en bestellingsnummer op het retourformulier. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zal binnen drie tot tien dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden. Het is ook mogelijk uw artikelen te retourneren in onze winkel te Enschede.

Defecte artikelen

Retourzendingen van defecte artikelen zullen wij accepteren zolang deze minder dan 1 jaar geleden via onze webshop www.danceandfashion.nl werden aangekocht en door de betreffende leverancier van het merk is bevestigd dat het daadwerkelijk om een fabricagefout gaat. Wij verzoeken je wel om duidelijk op het retourformulier te vermelden wat het probleem is.