• Geen producten in je winkelmand.

Dance & Fashion meer dan een webshop

Lancering nieuwe webshop

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Welkom op de nieuwe website van Dance & Fashion. Het heeft even wat voeten in de aarde gehad, bloed, zweet en blaren (figuurlijk dan) gekost, maar we zijn er. En jij hebt ons gevonden.

Al maanden zijn we achter de schermen bezig met onze nieuwe Dance & Fashion website. Vol goede idee├źn en idealen zijn we begonnen aan een nieuw avontuur. En natuurlijk gooien we niet alles zomaar overboord. We blijven vasthouden aan onze kernwaarden waarmee we onze webshop in 2014 begonnen zijn: kwaliteit en klantvriendelijkheid. Prachtige danskleding, spitzen en alles wat met dans en ballet te maken heeft, vind je bij ons. Daar verandert natuurlijk niets aan. En in onze webshop, shop je nog steeds alles wat je nodig hebt op het gebied van dans.

Maar wat verandert er dan wel?

Nou, eigenlijk best wel heel veel! Want Dance & Fashion heeft de droom om meer te zijn dan alleen een winkel en webshop.
Met onze nieuwe website willen wij je graag inspireren, informeren en vooral onze liefde voor dans en mode (dance & fashion) delen. Behalve onze webshop vind je hier dus blogs, inspiratie artikelen en informatie over alles wat met dans te maken heeft. We gaan je op de hoogte houden van onze nieuwe collecties, maar willen je ook graag kennis laten maken met de merken die we verkopen. Ons team zal producten reviewen, voorstellingen bezoeken en je meenemen in de wereld van dans en ballet.

Dance & Fashion

Kijk rustig rond op onze site, laat je inspireren schroom vooral niet om contact met ons op te nemen!

Team Dance & Fashion


homepagefoto

Great dancers are not great because of their technique. They’re great because of their passion.