Danskleding | Beautiful Brands

Danskleding

Kwaliteit is waar wij voor staan en daarom werken wij alleen samen met de beste en mooiste merken op het gebied van danskleding; Dance & Fashion. Wij laten ons inspireren door trends, maar dat betekent niet per se dat wij deze volgen. Regelmatig bezoeken wij beurzen om up to date te blijven en mooie merken te ontdekken.

Om te begrijpen dat kwaliteit een prijs heeft en de kleding die wij inkopen geen massaproductie betreft, zullen wij hier regelmatig één van onze merken uitlichten.

Je lekker voelen, er goed uitzien, perfecte pasvorm en duurzame kwaliteit. Danskleding, dancefashion, moet aan nogal wat voorwaarden voldoen. In principe kun je dansen in alle kleding. Echter kleding die niet ontworpen en geproduceerd is om intensief in te bewegen, zal sneller slijten. Ook zal deze kleding minder comfortabel zitten.
Dancefashion is speciaal ontworpen om in te dansen. De keuze voor de stof, de keuze van de vorm, dancefashion is designed to dance in!

Beautiful brands

In onze winkel en in onze webshop vind je de beste merken op het gebied van dancefashion. Kwalitatief hoogwaardige producten.

Elke fabrikant heeft zijn eigen unieke verhaal, eigen kledinglijn en eigen kijk op fashion. Aan ons de taak om datgene in te kopen wat aansluit bij de wensen van de klant, van jullie dus!

Regelmatig zullen we onze collectie aanvullen, artikelen reviewen en merken uitlichten, mocht je iets missen in ons assortiment, laat het ons alsjeblieft vooral weten!

 

Bloch  Bunheads  Capezio  Dincwear  Freed of London  Grishko  Intermezzo  Merlet  Mirella  Papillon  Wear Moi